Ylä ja alamäkiä….

Juhliminen jatkui ja kierre syveni nopeasti. Autolilun vapautta riitti 3kk kun humalassa ajelin autolla ratsiaan ja puhalsin 1.38 ja kortti pois lennosta. putkasta päästyäni ystävät hakivat minut erään vanhemman miehen kyydillä. Tällä miehellä oli mainetta ja kokoa paljon. hän kuskasi meitä ja piti meidät omina oppilainaan. opetti ja hyödynsi meitä rikoksissaan mitä ei itse viittinyt tehdä. Hän teetti meillä kaiken ja kuori hillot päältä… Muistan kun ajeltiin veneellä pitkin jokea joka kulki kaupungin ohi niin näimme rannassa useita ihmisiä juomassa uimarannalla. Ajoimme rantaan ja nopeasti meitä oli veneessä 10henkeä. ajoimme saareen missä juhlimme yhdessä porukalla, nopeasti tajusin että nyt seura ei ole normaalia. pienten kinastelujen jälkeen nämä tulokkaat ottuvat puukot käteen ja heittelivät niillä toisiaan… onneksi sillon ei vielä käynyt mitään… Minä päätin heti että en ole näiden kanssa tekemisissä ja hyvä niin, viikon päästä oli 1si heistä kuollut ja kaverit vankina heidän asunnossa… lopulta sain heidät ulos ja poliisi otti ryhmän kiinni!

 

Tämän jälkeen en halunnut olla enää kenenkään talutus hihnassa ja nopeasti löysin uusia kavereita. Paikallisessa ravintolassa alkoi olemaan 2viikon välein trance bileitä ja ekoissa juhlissa tapasin lapsuuden ystäväni joka oli ollut lastenkodeissa ja linnoissa 9vuotiaasta asti. hänen kanssaan olin tehnyt ekat rikokseni lapsena, muistan kun hän näki minut ja tuli halaamaan ja sovittiin että nähdään aamulla.

Tämä aamuinen tapaaminen muutti kaiken, aloimme heti myymään huumeita ja käyttämään myös. lopetin juomisen ja siirryin kokonaan huumeisiin. siirryin pilvestän ja vauhdista heroiiniin 3 kuukaudessa ,näin siirtyi moni muukin. huumeiden käyttö räjähti pienessä kaupungissa yhdessä yössä ja yhden tapaamisen takia… Teimme rikoksia ja myimme ja käytimme… Mutta hihaan ei saanut vetää ja siitä pidettiin kiinni väkivallan uhalla. otin yliannostuksen amfetamiinista ja pysyin 7kk kuivilla vauhdista mutta käytin muita(heroiinia) huumeita paljon. heroiinia käytin päivittäin polttamalla 3kk ja kun huomasin että olen koukussa ja jouduin anelemaan huumetta niin lopetin ja katosin hetkesi muihin maisemiin… vihasin riippuvuuksia edelleen!

Tauko amfetamiinista päättyi kun vapauduin vankilasta johon jouduin yllättäen ja tauko päättyi niin että vanhempani erosivat ja ystävät toivat meidän kotiin maalle ruiskuja että kokeillaan porukalla…tästä lähti alamäki mikä ei meinannut pysähtyä ollenkaan! 5kaveria ja 4ljä alkoi piikittämään jatkuvasti… minun elämäni huume löytyi!

jatkuu…

Tekijä: marcius2

entinen elämäntapa rikollinen, päihteiden käyttäjä ja nykyään raitis perheen isä! kokemusasiantuntija joka haaveilee päihdetyöstä!

2 vastausta artikkeliin “Ylä ja alamäkiä….”

  1. Oli kiva lukea sun blogia ja sun selviytymistarinaa. Iso peukku! Suurin rohkeus kertoa menneisyydestään. Ja hieno lukea, kuinka olet saanut sun asiat järjestykseen! Itse olen päihdekuntoutujan puoliso ja samoja asioita kaikki läpi käy. Kaikkea hyvää ja tsemppiä jatkossakin!

    1. tsemppiä myös sinulle, ja myös puolisollesi! jokainen raitispäivä addiktilta on ihme, näin kova sairaus vaan on! hyvää kevättä ja kiitos palautteestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *